Historie

WPR is in 1996 opgericht, en heeft sinds die tijd bijna 200 evenementen georganiseerd. In en rond Rotterdam hebben wij grote toertochten voor duizenden recreatieve wielrenners georganiseerd, wielercriteriums, hardloopwedstrijden, beach evenementen en een veelzijdigheid aan entertainment. Denk daarbij aan kermissen, braderieën en optredens van grote Nederlandse artiesten als Candy Dulfer en Jeroen van der Boom. Afgelopen decennium heeft WPR zich ontwikkeld van specialist in wielerevenementen, naar organisator van complete (sport)evenementen met steeds meer volgers, publiek en deelnemers. De sfeer en een gevariëerd aanbod van sport- en entertainmentactiviteiten trekken een breed publiek. Een WPR-evenement staat voor gezelligheid en elkaar ontmoeten.


Visie WPR

“Het organiseren van evenementen vanuit de unieke beleving van deelnemers. WPR wil zoveel mogelijk mensen, deelnemers, publiek en medewerkers, een hele plezierige dag laten beleven. Dat kan door mee te doen, aan te moedigen of door het evenement te bezoeken en genieten van de sfeer."


We Promote Sports

Omdat WPR het laatste decennia specialist is geworden in hardloopevenementen, paste de naam met 'wielersport' niet meer zo goed. De organisatie van alle hardloopevenementen, clinics, trainingen, merchandise en business events is daarom in 2020 overgedragen aan een andere organisatie, en dat is We Promote Sports. We Promote Sports heeft dezelfde passie voor sport en evenementen, alleen een andere naam.